Tuntikuvaukset

LAVIS – LAVATANSSIJUMPPA
Lavis on mukaansatempaava, helppo ja hikinen tanssillinen tunti, lavista tanssitaan yksin, jolloin ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille ja jokainen joraa omalla tyylillään.
Lavista tanssitaan lavatanssiaskeleiden sekä suomalaisten iskelmien tahtiin, valssista tangoon, rokista jenkkaan ja kaikkea siltä väliltä.
Tansseissa on helpot koreografiat, joihin on aloittelijoidenkin helppo päästä mukaan.
Taatusti koukuttava liikuntamuoto.

LIHASKUNTOTUNTI
Helppo ja tehokas lihaskuntotunti päästä varpaisiin.
Tehokeinoina käytetään jumppapalloa, käsipainoja, harjanvartta, nilkkapainoja, voimatankoa…
Sopii kaikenkuntoisille ja kokoisille !!

BAILASALSA
Iloinen ja vauhdikas lattaritunti, tunnilla oppii tanssimaan salsaa, mutta tekninen hienosäätö jätetään tanssikouluille, keskitytään pitämään hauskaa ja saamaan liikettä vartaloon.
Hauskanpito on tällä tunnilla tärkeämpää kuin tekninen osaaminen, pääset siis nauttimaan ja fiilistelemään lattarirytmeistä yksin tanssien, paria ei siis ole.

FIT-BOXING
Monipuolinen ja tehokas kuntoilumuoto. Nyrkkeilynomaiset liikkeet laukaisevat todella tehokkaasti niska,-hartiaseudun lihäsjännityksiä / kireyksiä! Pakara/vatsalihaksia unohtamatta. Hanskat heilumaan & jäykille hartioille lähtöpassit! Hauska tapa ”tyrmätä” kaloreita tehokkaasti!


FIT-BALL
Lihaskuntotunti pallon kera. Tehokeinoina käytettään käsipainoja, nilkkapainoja, voimatankoja, harjanvarsia, kuminauhoja… Monipuolinen & vaihteleva. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja loppuvenyttelystä. Hyvää lihastasapainoa ylläpitävää ja parantavaa kokonaisvaltaista liikkumista rennon musiikin tahdittamana. Alkulämmittely selkeitä ja helppoja askelkuvioita, ei monimutkaisia järjenvieviä kuvioita. Helpot askeleet ja liikkeet mahdollistavat keskittymisen itse treeniin ja tehokkuuteen. Sopii erinomaisesti niin liikuntaa aktiivisesti harrastavalle, kuin sen jo muutamaksi vuodeksi unohtaneelle.

 

Turbo Tornado by Admiral Bob (c) copyright 2016 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license. Ft: Blue Wave Theory