Tuntikuwaukset

LAVIS – LAVATANSSIJUMPPA
Lavis on mukaansatempaawa, helppo ja hikinen tanssillinen tunti, lavista tanssitaan yksin, jolloin ei ole waaraa, että kukaan talloo warpaille ja jokainen joraa omalla tyylillään.
Lavista tanssitaan lavatanssiaskeleiden sekä suomalaisten iskelmien tahtiin, walssista tangoon, rokista jenkkaan ja kaikkea siltä wäliltä.
Tansseissa on helpot koreografiat, joihin on aloittelijoidenkin helppo päästä mukaan.
Taatusti koukuttawa liikuntamuoto.

LATINO-STEP

STEP-askellusta mukaansatempaavan ja räväkän lattarimusiikin vauhdittamana.
Koreograafinen step-askellussarja pilkottuna aluksi pieniin paloihin ja askelten opettelua, niin että koreografian pystyy omaksumaan helposti.
Vauhdikas ja iloinen tunti.

BODYMAX
Tehokas, monipuolinen ja yksinkertainen lihaskuntotunti.
Tunnin alussa n. 20min helppo ja yksinkertainen STEPaskellusosuus.
Tunnilla käytetään tehokeinoina mm. käsipainoja, woimatankoa, nilkkapainoja, kahwakuulia, harjanwarsia….
Tunti sopii aina aloittelijasta kokeneeseen jumppaajaan.

LIHASKUNTOTUNTI
Helppo ja tehokas lihaskuntotunti päästä warpaisiin.
Tehokeinoina käytetään jumppapalloa, käsipainoja, harjanwartta, nilkkapainoja, woimatankoa…
Sopii kaikenkuntoisille ja kokoisille !!

BAILASALSA
Iloinen ja vauhdikas lattaritunti, tunnilla oppii tanssimaan salsaa, mutta tekninen hienosäätö jätetään tanssikouluille, keskitytään pitämään hauskaa ja saamaan liikettä vartaloon.
Hauskanpito on tällä tunnilla tärkeämpää kuin tekninen osaaminen, pääset siis nauttimaan ja fiilistelemään lattarirytmeistä yksin tanssien, paria ei siis ole.

BODY-STEP
Tunti koostuu STEP-askelluksesta sekä lihaskuntoliikkeistä.
Tunti on reipastahtinen, taattu hikitakuu !
Tunnilla käytetään tehokeinoina mm. käsipainoja, kahwakuulia, woimatankoja, nilkkapainoja, harjanwarsia….

FIT-BOXING
Monipuolinen ja tehokas kuntoilumuoto. Nyrkkeilynomaiset liikkeet laukaisevat todella tehokkaasti niska,-hartiaseudun lihäsjännityksiä / kireyksiä! Pakara/vatsalihaksia unohtamatta. Hanskat heilumaan & jäykille hartioille lähtöpassit! Hauska tapa ”tyrmätä” kaloreita tehokkaasti!


FIT-BALL
Lihaskuntotunti pallon kera. Tehokeinoina käytettään käsipainoja, nilkkapainoja, woimatankoja, harjanvarsia, kuminauhoja… Monipuolinen & vaihteleva. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja loppuvenyttelystä. Hyvää lihastasapainoa ylläpitävää ja parantavaa kokonaisvaltaista liikkumista rennon musiikin tahdittamana. Alkulämmittely selkeitä ja helppoja askelkuvioita, ei monimutkaisia järjenvieviä kuvioita. Helpot askeleet ja liikkeet mahdollistavat keskittymisen itse treeniin ja tehokkuuteen. Sopii erinomaisesti niin liikuntaa aktiivisesti harrastavalle, kuin sen jo muutamaksi vuodeksi unohtaneelle.

 

Turbo Tornado by Admiral Bob (c) copyright 2016 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license. Ft: Blue Wave Theory